Wie zijn we?

Conseco verzorgt in hoofdzaak de verplichte keuringen epc en elektriciteit bij verkoop of verhuur van uw woning. De keuring van het mazoutreservoir behoort tevens tot ons takenpakket. Deze drie keuringen voeren we desgewenst tegelijk uit. We vinden het erg belangrijk dat deze keuringen telkens kwalitatief en op korte termijn worden uitgevoerd.

Voor de keuring van de gasinstallatie, een luchtdichtheidsmeting in het kader van warmteverliezen (beter gekend als de blowerdoortest) kan u tevens bij ons terecht.

Vanuit een dynamisch, jong en expertisevol engagement analyseren we met een professionele en technische aanpak om op een vlotte en correcte manier de nodige certificaten af te leveren. Voor de opmaak van certificaten voor een aantal type controles werken we samen met een aantal partners die op hun specifiek vakgebied ook echte experten zijn. Zo doen wij beroep op het erkend controleorganisme OCB voor de uitvoering van de elektriciteits- en gaskeuringen, alsook het asbest stalenonderzoek.
Conseco onderscheidt zich vanwege haar langdurige relaties met haar stakeholders, vakbekwame mensen en een geëngageerde dienstverlening.

In alles wat we doen, trachten we een transparante communicatie te hanteren en maken we ons sterk dat we steeds doen wat we beloven.

CONSECO BVBA
Lavendelstraat 51
B-9100 Sint-Niklaas
Tel 03 778 15 43
e-mail: epc@conseco.be
BTW/TVA BE 0809.515.082 – Fortis BE68 001-5752737-34    BIC GEBABEBB